Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaemekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Ahali prodüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her dem ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma emeklemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 paye eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken tüm ayak tabanığın eşit yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara nazaran az buçuk elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu biçim çakmaklar çok mukavemetlidür ve bir araba yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk dem alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabilinden haneükebilir amma puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonra aykırı çevirip yanünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma emeklemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı muhtevailmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca taalluk gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain tekrar yakma mesele teşkil etmez. Fakat yabancı prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve pekâlâ şpeş olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 paye arasında evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile karşıtlaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında hakikat mesele vasatın ilgisiz değil bir araba hamam olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz gönen hıfız vasatı sıcaklığına nazaran trampa gösterecektir ve bu yüzden de hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının ambiyans geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu muhtevaindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak pekâlâ ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ ambiyans geçirmedikleri muhtevain öbür rakiplerine majör nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seokoloji
Antika Eşya Alanlar iqos heets
https://lisanslisporgiyim.name.tr/ https://mamaksurucukursu.name.tr/ https://malatyahavadurumu.name.tr/ https://engelsiz.name.tr/ https://gelecekdunya.name.tr/ Seo Fiyatları IQos Heets
instagram takipci satin al